13 Şubat 2011 Pazar

İlvina Form Çay Herbal Extract

İlvina Form Çay Herbal Extract

Dört ayrı tatta, keyifle içebileceğiniz elmalı, limonlu, portakallı ve yeşil çaylı İLVİNA FORM ÇAY formda kalmanın en doğal içimini sunuyor.


İçerdiği bitki karışımı, kalori emilimini azaltma özelliği sayesinde, kalori alımını mimimuma iner, fazla yağların idrar yoluyla dışarı atılmasını sağlar.


İlvina Form Çay, metobolizmanın daha iyi çalışmasını sağlayacağından, kilo verme süresi daha sağlıklı bir biçimde hızlanmış olacaktır.


Tokluk hissi vermesi sayesinde yeme arzusunu azaltır.


Bilinen yan etkisi olmayan İLVİNA FORM ÇAY tamamen bitkisel içeriklidir.


Kimyasal tatlandırıcı ve renklendirici kullanılmadan hazırlanmış olup en doğal ve sağlıklı bir şekilde forma girmenizi sağlar.


Not: İlvina Form Çay′a kırmızı rengini veren içeriğindeki hübüsküs bitkisidir. Hiç bir kimyasal madde ve renklendirici içermemektedir.




ZAYIFLAMA ÇAYI NASIL KİLO VERDİRİR?


Ürünlerimizin zayıflatma sistemi ise şu şekildedir; Araştırmalara göre fazla kiloların sebebi sindirim sisteminin yetersiz çalışmasından ve Toksinlerin insan vücudundan atılamamasından kaynaklanmaktadır. Çalışmakta zorlanan mide ve bağırsaklar tükettiğimiz besinlerde yağı daha fazla depolamakta ve bu insanda fazla kiloya neden olmaktadır. Zayıflama ürünlerimizin içerisinde yer alan funda, biberiye, sinemaki, anason, meyan kökü, bamya çiçeği gibi bitkiler sindirim sistemimizin düzenli çalışmasına neden olur. Bu nedenle Zayıflama çayı kullananların ekstra rejim yapması gerekmez.


FAYDALARI:


- Sindirim sistemi ve Üriner sistemini düzenler. Mide ve bağırsakların aktif çalışmasını sağlar.


- Toksinleri idrar yoluyla atarak vücudun zinde kalmasını sağlar, mide ve bağırsak gazlarını giderir.


- Ter yoluyla metabolizmayı istem dışı çalıştırarak vücuttaki fazla yağları eritip kilo vermeye yardımcı olur.


- Tokluk hissi vererek fazla yemek yemeyi engeller.


- İçindeki sıvı bitki özleri kilo verirken oluşacak güç kaybı ve halsizliği mineral ve vitamin zenginliğiyle ortadan kaldırır.


- Kolesterol dengesini sağlamada yardımcı olur.


KULLANIM ŞEKLİ:


Zayıflama ürünlerimiz düzenli olarak günde 3 defa alınmalıdır. Bir poşet bitkisel çay bir fincan sıcak suya konulup 5 dakika beklenir. İsteğe bağlı olarak tatlandırması için bal veya limon katabilirsiniz.


KULLANIM ÖLÇÜSÜ:


Ürünlerimizden tam sonuç alınabilmesi için düzenli olarak en az 2 ay kullanılmasını tavsiye ederiz. Zayıflama Çayı sindirim sisteminin düzenli çalışmasını sağladığı için en az 2 aylık kullanıma ihtiyaç duyar. 1 paket ürünümüzde 24 poşet çay vardır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder